Inschrijven
Ik doe mee!

FAQ

VOOR DE OUDERS
De Hogeschool – een enorme aanpassing in het leven van een adolescent, maar ook in het leven van de ouders. Een nieuwe school, een nieuwe stad, een nieuw huis. Allemaal heel spannend voor nieuwe studenten, maar misschien ook moeilijk voor de ouders. Al deze veranderingen beginnen met het introductiefestival van een nieuwe studie.

De Breda University of Applied Sciences en de organisatie van Camp Lost 2023 willen u verzekeren dat iedereen in goede handen is. Met constante bewaking en medici op het terrein creëren we een risico-arme omgeving voor ieders gezondheid, veiligheid en uw gemoedsrust. Bij inschrijving worden contactgegevens verstrekt zodat u altijd in contact kunt blijven met de organisatie. Als u nu nog vragen heeft, bezoek dan onze FAQ sectie of neem contact met ons op.

Alle aankomende studenten van de Breda University – Academy for AI, Games & Media mogen meedoen aan Camp Lost.

Voor informatie over sponsoring kun je contact opnemen met ons Marketing Team via e-mail: camplost@buas.nl.

Het kamp zal plaatsvinden op het volgende adres: Jeugdland 1, 4851 AT Ulvenhout. Tijdens het kamp heb je een fiets nodig om deel te nemen aan onze activiteiten, daarom raden we je aan om met je fiets naar het kamp te komen.

Camp Lost is alleen voor toekomstige studenten van de Academy for AI, Games & Media. Als je nog niet geaccepteerd bent voor een van de programma’s, raden we je aan om je nog niet op te geven voor Camp Lost, om het makkelijker te maken voor jou en het organisatieteam, aangezien restitutie niet mogelijk is. Zodra je geaccepteerd bent voor een van de programma’s, aarzel dan niet om je in te schrijven!

We adviseren je om je in te schrijven zodra je daartoe in staat bent.

In Nederland is het ten strengste verboden om alcoholische dranken te schenken aan personen onder de 18 jaar. Deze regel geldt ook op Camp Lost! Het roken van sigaretten in de buitenruimtes van Camp Lost is wel toegestaan – mits je ouder bent dan 18 jaar! Andere drugs, zoals wiet, etc., zijn ten strengste verboden tijdens Camp Lost – ongeacht de leeftijd! Kijk voor meer informatie bij de Voorwaarden & Overeenkomsten.

Camp Lost is het introductiekamp voor de eerstejaars studenten van Applied Data Science & Artificial Intelligence (AI), Creative Business (CB) EN Creative Media and Game Technologies (CMGT) aan de Breda University of Applied Sciences. Kamp Lost wordt elk jaar georganiseerd voor de nieuwe studenten. Dit jaar organiseren 3e jaars CB studenten Camp Lost 2023 in samenwerking met Breda University of Applied Sciences.

De kosten voor Camp Lost 2023 bedragen €150,-. Dit is inclusief lunch en diner. Ga naar de Inschrijfpagina om je in te schrijven, een betaallink zal worden verstrekt. Als je meer vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op, via de contactpagina.

Camp Lost 2023 is van 28 augustus t/m 1 september, bestaande uit een online dag, een campus dag en een dag in de prachtige stad Breda. Het vind plaats in de week voordat je studie begint.

Tijdens het kamp overnacht je in een tent die je zelf moet meenemen.

Het kamp vind plaats op het volgende adres: Jeugdland 1, 4851 AT Ulvenhout.