Inschrijven
Ik doe mee!

Tent & fiets

Tijdens Camp Lost heb je een fiets, tent en slaap accessoires nodig, deze worden niet verzorgd door ons. Zorg dat je deze spullen tijdig regelt en denk goed na over wat je precies meeneemt.

Tent

Bij Camp Lost heb je een 1-2 persoons tent nodig, omdat er veel studenten naar Camp Lost komen, neem niet een te grote tent mee, andere moeten ook nog plek hebben. Een tent kan je op veel verschillende plekken kopen. Je kan online kijken of bezoek meerdere sport/ reiswinkels, zo kan je gelijk de tent zien. Ook een optie is om vrienden en familie te vragen, want naast een tent heb je ook nog de slaap accessoires nodig.  

Fiets

Tijdens Camp Lost heb je een fiets nodig, we zullen voor activiteiten het kampterrein verlaten. Als je niet in Breda woont raden we je aan om een fiets te huren of te kopen. Er zijn genoeg fietsenwinkels in Breda en in Nederland, kijk wel goed naar de kosten, en bij meerdere winkels of online. Als je een fiets gaat huren denk er goed over na waar je de fiets moet ophalen, terugbrengen, wat de kosten zijn, en de regels enz. Op veel plaatsen in Nederland en Breda, kan je een fiets huren, maar een goed idee is een OV-fiets, deze vind je op station Breda.