Sign up!
I want in!

CAMP LOST 2022

Welkom op de officiële pagina van CAMP LOST 2022!

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Camp Lost 2022 zal beginnen op 29 augustus tot 2 september, bestaande uit een online dag en vier dagen in ons prachtige kamp.

Als u een vraag hebt, kunt u een e-mail sturen naar camplost@buas.nl of contact met ons opnemen via de sociale media.

Over ons

Beste toekomstige studenten,

Over vier jaar ben je een professional op het gebied van digitaal entertainment. Het produceren van nieuwe concepten voor televisie of het ontwikkelen van nieuwe AAA-games en alles daartussenin. Voordat je deze intensieve vier jaar ingaat, willen we je een unieke kans geven om je medestudenten te ontmoeten op het introductiefestival Camp Lost, exclusief voor nieuwe studenten.

Tijdens onze introductie week krijg je een voorproefje van hoe het is om een student te zijn in Breda. Je leert nieuwe mensen kennen, doet leuke groepsactiviteiten en leert de stad Breda beter kennen.Tijdens deze dagen kom je erachter dat alles waar je aan mee doet het werk is van studenten van je eigen studie. Misschien over een paar jaar sta jij dan ook zelf Camp Lost te Organiseren!

Wat heb je nodig?

  • INGEKOMEN ALS AGM STUDENT Camp Lost is uitsluitend voor toegelaten AGM studenten.
  • VERIFICATIE EMAIL Camp Lost Organization zal alle informatie verifiëren en bevestigen.
  • Succesvolle BETALING

Wil je meer indrukken zien van Camp Lost van de afgelopen jaren?

Informatie

Heb je vragen over Camp Lost 2022? Sommige van uw vragen zijn hieronder misschien al beantwoord. Lees eerst de FAQ alvorens contact met ons op te nemen via de contactpagina.

Alle aankomende studenten van de Breda University – Academy for AI, Games & Media mogen meedoen aan Camp Lost.

Voor informatie over sponsoring kun je contact opnemen met ons Marketing Team via e-mail: camplost@buas.nl.

Het kamp zal plaatsvinden op het volgende adres: Jeugdland 1, 4851 AT Ulvenhout. Tijdens het kamp heb je een fiets nodig om deel te nemen aan onze activiteiten, daarom raden we je aan om met je fiets naar het kamp te komen.

Camp Lost is alleen voor toekomstige studenten van de Academy for AI, Games & Media. Als je nog niet geaccepteerd bent voor een van de programma’s, raden we je aan om je nog niet op te geven voor Camp Lost, om het makkelijker te maken voor jou en het organisatieteam, aangezien restitutie niet mogelijk is. Zodra je geaccepteerd bent voor een van de programma’s, aarzel dan niet om je in te schrijven!

We adviseren je om je in te schrijven zodra je daartoe in staat bent.

In Nederland is het ten strengste verboden om alcoholische dranken te schenken aan personen onder de 18 jaar. Deze regel geldt ook op Camp Lost! Het roken van sigaretten in de buitenruimtes van Camp Lost is wel toegestaan – mits je ouder bent dan 18 jaar! Andere drugs, zoals wiet, etc., zijn ten strengste verboden tijdens Camp Lost – ongeacht de leeftijd! Kijk voor meer informatie bij de Voorwaarden & Overeenkomsten.

Camp Lost is het introductiekamp voor de eerstejaars studenten van Applied Data Science & Artificial Intelligence (AI), Creative Business (CB) EN Creative Media and Game Technologies (CMGT) aan de Breda University of Applied Sciences. Kamp Lost wordt elk jaar georganiseerd voor de nieuwe studenten. Dit jaar organiseren 3e jaars CB studenten Camp Lost 2022 in samenwerking met Breda University of Applied Sciences.

De kosten voor Camp Lost 2022 bedragen €135,-. Dit is inclusief lunch en diner. Ga naar de Inschrijfpagina om je in te schrijven, een betaallink zal worden verstrekt. Als je meer vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op, via de contactpagina.

Camp Lost 2022 zal plaatsvinden van 29 augustus tot 2 september, bestaande uit een online dag, een campus dag en een dag in de prachtige stad Breda. Dit is de laatste week voordat het studiejaar 2022/23 begint. Het kamp zal plaatsvinden op het volgende adres: Jeugdland 1, 4851 AT Ulvenhout.

Camp Lost 2022 zal beginnen in

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

Onze Sponsors

We zouden dit niet zonder jou kunnen doen!